Villa Slavica

kuca_naslovna_300Novosagrađena villa Slavica ☆☆☆☆ je smještena u centralnom dijelu Ičića u blizini Marine. Od plaže je udaljena 150m. Plažu krasi plava zastava za čistoću mora i uređenost i najveća je na Opatijskoj rivijeri. Svoje goste plaža dočekuje brojnim sadržajima: od odbojke u pjesku, parasaila, cafe barova i restorana do dječjeg igrališta. Za ljubitelje aktivnog odmora tu je i tenis igralište, jedrenje, a ronjenje i surfanje su samo od nekih vodenih sportova u kojima možete uživati u Ičićima.

U pozadini ville je planina Učka (1400m n.m.v.) čije su padine park prirode izuzetne za šetnju, penjanje, jogging, biciklizam, zmajarenje, paragliding.

Do Opatije bajne ćete doći uz laganu šetnju i tišinu talasanja mora (bez automobila). Za one koji vole dugu šetnju naravno uz more je šetnica Lungo mare od Voloskog do Lovrana duga 12 km. Uz preljep pjev ptica, miris lovora, lavande, ružmarina i more.
S naših balkona pruža se prelijep pogled na naš najveći otok Krk, a u blizini su i ostali otoci koje svakodnevno možete posjetiti kroz različite izlete.

Posjedujemo i vlastiti parking sa prekrasnim vrtovima cvijeća kao i terase. Bit će nam veoma drago Vas kao naše goste pozdraviti u našoj villi u Ičićima.

Dobro nam došli.

Kontakt-Contact

Fam. Perić

Fantovo 13, 51414 Ičići

Hrvatska - Croatia

Tel: (CH) +41 27 957 4346

Mob: (CH) +41 76 732 3051

Mob: (HR) +385 99 827 8419
slavko_peric@bluewin.ch